طريقة التحضير - نبطن الصينيه بورق الزبدة من القاع والجوانب- نبدا بتحضير اول طبقه من الايس كريم ....بالفراولهنخفق محتويات علبتين ايس كريم فراوله مع كوب ونصف لبن الى ان يصبح قوامه مثل الكريم شانتيه.ملحوظه: (مكتوب على العلبه ان المحتويات تخفق مع كوب لبن او ماء ...يفضل تقليل كميه اللبن الى ثلاث ارباع الكوب حتى يكون كثيف ولا يتكون فيه بللورات ثلج ويظل متماسك عند تقديمه).نصب الايس كريم فى الصينيه ونساوى الوجه جيدا وندخلها الفريزر تجمد لمدة ساعتيننحضر الطبقه الثانيه ....بالفانيليا بنفس الطريقه انا خلطت معاها فواكه مسكرة وممكن تستغنى عنها طلعى الصينيه من الفريزر وصبى فوقها الطبقه الثانيه وساوى الوجه جيدا ودخليها تجمدحضرى الطبقه الثالثه ...بالكاكاوبنفس الطريقه وضعيها فوق الطبقه السابقه وضعى فوقها طبقه الكيك الاسفنجى واضغطى عليها برفق. - دخلى الصينيه الفريزر 4-5 ساعات- طلعيها من الفريزراقلبيها - انزعى ورق الزبدة من عليها وبكدة ها تكون طبقه الفراوله هى اللى فوق- حضرى الكريم شانتيه بالطريقه المدونه على العلبه - اقسمى الكميه نصفين نصف اضيفى له بودرة الكريم كراميل واخفقيه ج