عدد المساهمات : 954 السٌّمعَة : 0 تاريخ التسجيل : 07/05/2013 العمر : 44 الموقع : فاكيها
موضوع: تنظيف وترتيب المطبخ الأربعاء يونيو 26, 2013 7:46 pm
- ابدئى بشباك المطبخ اغسله بفيري وكلور وديتول السللك لا علشان ميصديش اسفنجة ناشفة وبفرشة او بكنسه يبقي زي الفل خشب المطبخ من فوق- - نضفه بفيري وادعكه يبقي زي الفل الشفاط انظفه باسفنجة واستونش للاستلس تحفة يباع في سبينس وكارفور ريحني تحفة شبه بخاخ جلانس البوتجاز ..ارش عليه استونش وافك العيون وارش عليه استونش واتركهم شوية عقبال منضف الفرن واخرج الصينية وادعكيها بفيري واغسليها وفوطة رشى فيها مسحوق تنظيف او خل تفاح وامسحى الفرن كله من جوة وادخلى الصينيةو مفاتيح البوتجاز بنفس الفوطة وعصاية الشيش طووك لفى عليها قطنة لانضف الاماكن الصعبة وبيكون فك كل الدهون امسحى بالفوطة والعيون بالسللك مفيش 5دقائق و خلصيه و ادخلى علي الخلاط بالاسفنجة شوية خل وفيري او اي سائل وادعكيه وامسحيه بفوطة مبلولة طقم التوابل اغسيله ونشفيه الخزائن درفة درفة فضيها وامسحيها بالديتول و لان الريحة تدوم بالخشب ونظمى الحلل في اماكن والطاسات والصواني في اماكن كل في درفة درف تخزين الطعام ...فضيها وجهزيها لرمضان درف الكاسات والكوبيات افضيها وانضفها واغسل الكاسات والكوبيات والفناجين والرف الي فوقها للمجات استعمال رمضان طقم الخشاف ودوارق العصير ضعيها في رف قريب من يدكو رف الاطباق نظفيها و اجعلى اطباق الشوربة بسلطنيتهم فوق بعض اطباق الغرف فوق بعض والمسطحة مع بعض
أم زيد مشرفه
عدد المساهمات : 115 السٌّمعَة : 0 تاريخ التسجيل : 21/06/2013 الموقع : منتدى فاكيها