طريقة التحضير
1-سخني 1 لتر من اللبن في الفرن لغاية 180 درجة
2- سيبي اللبن يبرد لغاية 110 درجة
3- ضيفي 4 ملاعق زبادي في برطمان وصبي اللبن جواه واقفليه كويس، ممكن تستخدمي الزبادي الموجود في المحلات، او من اخر زبادي عملتيه ف البيت
4- صبي اللبن الممزوج بالزبادي في علب صغيرة، وحطيهم علي سطح مستوي، غطيهم كويس وحطيهم جوة الفرن، بس إتأكدي ان الفرن مش شغال، وولعي نور الفرن من 8 ل 10 ساعات
5- لما الزبادي يبقي صلب شوية، حطيه في التلاجة واستمتعي بطعم الزبادي اللذيذ